De beste foto’s maken met een iPhone

Ieder mens kan tegenwoordig foto’s maken met de kwaliteit van een professionele fotocamera. Een dure spiegelreflex camera is niet meer nodig, zeker nu de kwaliteit van de camera’s op onze telefoons zo enorm goed zijn. En dan zeker die van de iPhone. In deze blog lees je hoe jij met je iPhone net zo’n goede foto’s kan maken als een professionele fotograaf.

Wie weet win je er ooit nog een prestigieuze prijs mee!

Gebruik het raster

Als je even een snelle foto wilt maken met je iPhone, heb je niet altijd de tijd of middelen om ervoor te zorgen dat de foto mooi recht loopt. Een handig hulpmiddel hiervoor is de rasterfunctie! Door de verticale en horizontale lijnen die getoond worden, is het makkelijk om je foto recht uit te lijnen.

Zo heb je nooit meer een scheve foto en hoeven de autistische trekjes in jezelf zich niet meer te irriteren.

Zorg dat de HDR-functie aanstaat

HDR staat voor High Dynamic Range en deze instelling betekent dat hij er altijd voor zorgt dat de belichting van de foto goed is.

Een combinatie van lichte, normale of donkere belichting zorgt ervoor dat er voor elke situatie wel een goede belichting beschikbaar is.

Zo zorg je ervoor dat je zelfs in donkere situaties leuke foto’s kan maken.

De portret functie maakt elke foto mooi

Vanaf de iPhone 7 plus kun je voortaan ook gebruik maken van een portretmodus op je iPhone. Hetgeen wat je duidelijk op de foto wilt hebben wordt mooi scherp in beeld gebracht, en de omgeving wordt iets waziger gemaakt. Iedereen staat mooi op een foto gemaakt met de portretmodus. Ideaal voor mooie foto’s op Instagram.

Al kun je tegenwoordig ook gewoon volgers kopen. Kijk hiervoor zeker eens op www.followersnet.nl. Zeker handig als je geen tijd hebt om al deze handige tips in praktijk te brengen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *