Een herlaadkaart voor je iPhone

Heb je al een tijdje een iPhone en ben je op zoek naar een geschikte simkaart, of heb je net een nieuwe iPhone aangeschaft en wil je hiermee internetten, bellen en sms’en? Je kunt dan voor een abonnement kiezen, maar het is ook mogelijk om een herlaadkaart aan te schaffen. Dit is een prepaid kaart voor je telefoon. Waarom zou je hier eigenlijk voor kiezen? Lees hier meer over het aanschaffen van een herlaadkaart voor je iPhone!

 

Waarom een herlaadkaart voor je iPhone?

Wanneer je wilt internetten, bellen en sms’en op je iPhone heb je twee keuzes: het afsluiten van een abonnement of het aanschaffen van een herlaadkaart. Hoewel vrij veel mensen voor een gsm-abonnement kiezen, zijn er ook voldoende mensen die een herlaadkaart (prepaid kaart) kopen. 

 

Herlaadkaarten hebben een aantal belangrijke voordelen. Deze voordelen worden hieronder opgesomd:

 

  • Je hebt volledige controle over je kosten. Er is geen sprake van een automatische afschrijving en alleen jij bepaalt wanneer je opwaardeert. Hierdoor maak je minder snel onnodige kosten.
  • Je zit nergens aan vast. Wil je een overstap maken naar een andere provider? Of later toch voor een abonnement kiezen? Dan kan dat eenvoudig wanneer je gebruik maakt van prepaid. Heb je een abonnement, dan is dat een stuk lastiger (aangezien je aan een contract vast zit). 
  • Je hebt niet een bepaald aantal belminuten, sms’jes en MB’s. In plaats daarvan bepaal je zelf hoe je je tegoed verbruikt. Aangezien dit iedere maand kan verschillen, is het fijn dat je flexibeler bent met prepaid. 
  • Prepaid is een geschikte tijdelijke oplossing voor wanneer je voor een bepaalde periode bijvoorbeeld zonder internet zit.

 

Er zijn dus voldoende redenen om te kiezen voor een herlaadkaart / prepaid simkaart voor je iPhone. Kan je deze simkaart ook gebruiken op andere Apple-apparaten? Lees hieronder verder voor meer informatie.

Internetten op een ander Apple-apparaat?

Waar je op een iPhone kunt bellen en sms’en, is dat op andere Apple-apparaten zoals iPads en Macbooks natuurlijk niet mogelijk. Het is echter wel mogelijk om op deze apparaten te internetten. Met een prepaid simkaart / herlaadkaart kun je dus internetten op je iPad of Macbook. Zo kun je in bepaalde iPads met 4G-connectiviteit direct een prepaid simkaart plaatsen en hier vervolgens mee internetten. Wil je op je Macbook internetten, dan kan dat door je iPhone als mobiele hotspot te gebruiken en je Macbook hiermee te verbinden. Dit is ideaal om onderweg veilig & snel te internetten en kun je op deze manier onderweg doorwerken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *