iphone

Voordelen van een iPhone XR refurbished

Een refurbished Apple iPhone is ideaal als je wel op zoek bent naar een nieuwe iPhone maar niet de hoofdprijs wil betalen. Elk jaar komt Apple met nieuwe modellen die vaak zeer kleine verbeteringen hebben ten opzichte van hun voorganger. De oudere modellen komen bij elke nieuwe release op de markt en worden dan refurbished door bekwame technici.

Heel stuk goedkoper

Een refurbished telefoon heeft als grootste voordeel dat deze vaak een heel stuk goedkoper is dan een nieuwe versie. Vaak is het mogelijk om de iPhone modellen in verschillende gradaties van gebruik te krijgen. Heb je geen probleem met gebruikssporen dan kan je de zeer populaire iPhone XR refurbished al voor 65% van de nieuwprijs krijgen. Wil je liever een iPhone XR refurbished die zo goed als nieuw is dan loopt de prijs op naar slechts 75% van de nieuwprijs. Gezien de prijzen van een nieuwe iPhone is dit een behoorlijke besparing.

De Kwaliteit van een iPhone XR refurbished

De kwaliteit van de refurbished telefoons is zeer goed. Een telefoon die wordt aangeboden als “zo goed als nieuw” is vaak ook echt niet van nieuw te onderscheiden. Je krijgt er daarnaast ook alle benodigde accessoires bijgeleverd. Zo krijg je bij de iPhone XR refurbished een koptelefoon, lader, simkaart pin en audiokabel adapter. Vaak zit er ook een schermprotector en/of hoesje bij om je telefoon in goede conditie te houden. Omdat de telefoons geheel getest worden kan je er vanuit gaan dat alle onderdelen werken en dat ook de accu nog zeer goed is.

Garantie

Dat de telefoon refurbished is wil niet zeggen dat er geen garantie op gegeven wordt. Zoals eerder aangegeven wordt de telefoon door bekwame technici nagekeken, getest en schoongemaakt waardoor een garantie van 2 jaar normaal is. Dit is net zoveel als dat je bij Apple zelf krijgt wanneer je een nieuwe telefoon koopt!

Overige voordelen van de iPhone XR refurbished

Nog meer voordelen? Jazeker! Zo zijn de refurbished telefoons simlock vrij waardoor je geen duur abonnement hoeft af te sluiten. Ook help je met de aanschaf van een refurbished iPhone mee aan een duurzamere wereld. Er hoeft immers geen nieuwe telefoon geproduceerd te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *